Για να σου εξασφαλίσουμε μια κορυφαία εμπειρία, στο site μας χρησιμοποιούμε cookies.

Όροι και Προϋποθέσεις χρήσης

Όροι και Προϋποθέσεις χρήσης

Ταυτότητα επιχείρησης

  • Αγγελόπουλος Νικόλαος
  • ΑΦΜ : 059043762
  • ΔΟΥ : Κορίνθου
  • Έδρα : Θέση Μπαθαρίστρα Κόρινθος Υποκατάστημα : Αντιγόνης 107,10442  Αθήνα
  • Αριθμό ΓΕΜΗ: 001706601000

 

Η ΧΡΗΣΗ ΤΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ A.Hellas.gr και του www.autobat.gr ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΠΙΣΚΕΠΤΗ ΠΡΟΥΠΟΘΕΤΕΙ ΤΗΝ ΑΝΕΠΙΦΥΛΑΚΤΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΟΡΟΥΣ ΧΡΗΣΗΣ, ΠΟΥ ΙΣΧΥΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ ΠΟΥ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΣΕ ΑΥΤΗΝ.

 

ΣΥΝΕΠΩΣ Ο ΕΠΙΣΚΕΠΤΗΣ/ΧΡΗΣΤΗΣ ΟΦΕΙΛΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΡΗΣΗ ΤΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΟΥ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΟΥ ΤΟΠΟΥ ΚΑΙ ΕΑΝ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙ, ΟΦΕΙΛΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΕΙ ΧΡΗΣΗ ΤΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ ΤΟΥΣ. Ο ΕΠΙΣΚΕΠΤΗΣ/ΧΡΗΣΤΗΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΙΤΑΙ ΝΑ ΕΛΕΓΧΕΙ ΤΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΤΩΝ ΟΡΩΝ ΧΡΗΣΗΣ ΓΙΑ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ. Η ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΤΗΣ ΧΡΗΣΗΣ ΤΟΥ A.Hellas.gr και του www.autobat.gr ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ,ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΤΗΝ ΑΝΕΠΙΦΥΛΑΚΤΗ, ΕΚ ΜΕΡΟΥΣ ΤΟΥ ΕΠΙΣΚΕΠΤΗ/ΧΡΗΣΤΗ, ΑΠΟΔΟΧΗ ΤΩΝ ΟΡΩΝ ΑΥΤΩΝ.

 

 

Δικαιώματα Αγοραστή


Ο κάθε χρήστης/επισκέπτης δύναται να πραγματοποιεί αγορές των προϊόντων τα οποία διαφημίζονται μέσα από το Eshop. και να τα επιστρέφει σύμφωνα με τους νόμους που ισχύουν.

 

 

Υποχρεώσεις Καταστήματος

 

ΤΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ A.Hellas.gr και του www.autobat.gr ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟ ΝΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ ΑΜΕΣΑ ΤΙΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΤΩΝ ΠΕΛΑΤΩΝ ΤΗΣ, ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΙ ΓΙΑ ΜΗ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΑΛΛΟ ΠΡΟΣ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ. ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΟΦΕΙΛΕΙ ΝΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ ΤΟΝ ΠΕΛΑΤΗ ΤΗΣ ΣΕ ΟΤΙ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΠΩΛΗΣΗΣ ΤΟΥ ΠΡΟΙΟΝΤΟΣ

 

 

Ασφάλεια στην Πλοήγηση και Προστασία συναλλαγών

 

Tα A.Hellas.gr και το www.autobat.gr δεσμεύεται για ασφαλείς on-line εμπορικές συναλλαγές και ακεραιότητα των δεδομένων που συλλέγει σχετικά με τους χρήστες της ιστοσελίδας του. Το A.Hellas.gr και το www.autobat.gr έχουν υιοθετήσει διαδικασίες, οι οποίες προφυλάσσουν τα προσωπικά δεδομένα που οι χρήστες προσκομίζουν στην ιστοσελίδα του (κρυπτογράφηση όλων των προσωπικών πληροφοριών, συμπεριλαμβανομένων του αριθμού της πιστωτικής κάρτας, του ονόματος και της διεύθυνσής, έτσι ώστε να μην μπορούν να διαβαστούν ή να αλλαχτούν κατά τη μεταφορά τους στο Internet) ή του παρέχουν με οποιοδήποτε άλλο μέσο (πχ. τηλεφωνικά). Αυτές οι διαδικασίες προστατεύουν τα δεδομένα των χρηστών από οποιαδήποτε μη επιτρεπόμενη πρόσβαση ή αποκάλυψη, απώλεια ή κακή χρήση, και αλλαγή ή καταστροφή. Βοηθούν επίσης στο να πιστοποιείται ότι τα στοιχεία αυτά είναι ακριβή και χρησιμοποιούνται σωστά. Η σύνδεσή των χρηστών σε αυτό είναι ασφαλής διότι χρησιμοποιεί τεχνολογία SSL (Secure Socket Layer) με κρυπτογράφηση AES 256 bit. Η τεχνολογία SSL στηρίζεται σε έναν κωδικό κλειδί για κρυπτογράφηση των δεδομένων πριν αποσταλούν μέσω της (SSL) σύνδεσης. Ο έλεγχος ασφαλείας μεταξύ των δεδομένων και του Server γίνεται με βάση τον μοναδικό κωδικό κλειδί διασφαλίζοντας στο ακέραιο την επικοινωνία. Το πρωτόκολλο SSL (Secure Sockets Layer) είναι σήμερα το παγκόσμιο standard στο Διαδίκτυο για την πιστοποίηση δικτυακών τόπων (web sites) στους δικτυακούς χρήστες και για την κρυπτογράφηση στοιχείων μεταξύ των δικτυακών χρηστών και των δικτυακών εξυπηρετητών (web servers). Οι φυλλομετρητές (browsers) Netscape Navigator, Internet Explorer, Mozilla Firefox, Opera, Safari υποστηρίζουν το πρωτόκολλο SSL και προτείνεται η χρήση τους για την σύνδεση στην ιστοσελίδα του A.Hellas.gr.

 

 

Πνευματικά Δικαιώματα Ιδιοκτησίας και Σήμα

 

Όλος ο σχεδιασμός της ιστοσελίδας, το κείμενο, τα γραφικά η επιλογή και οι ρυθμίσεις αυτής, είναι ιδιοκτησία της A.Hellas ή των εταιριών που συνεργαζόμαστε και είναι Δικαίωμα Πνευματικής Ιδιοκτησίας επιφυλασσόμενων όλων των δικαιωμάτων.

 

 

Αποδοχή των Διαδικασιών Προστασίας του Απορρήτου που εφαρμόζει η A.Hellas.gr

 

Εάν χρησιμοποιείτε την παρούσα ιστοσελίδα αποδέχεσθε και συναινείτε με την παρούσα Δήλωση Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων καθώς επίσης και με τους όρους και τις Προϋποθέσεις χρήσης της ιστοσελίδας που έχουν ανακοινωθεί μέσω αυτής.

Στις φωτογραφίες των προϊόντων μπορεί να υπάρχουν διάφορα έξτρα.

Τα προϊόντα που παραλαμβάνετε μπορεί να έχουν διαφορά από τις φωτογραφίες.

Σε περίπτωση μη ύπαρξης του μοντέλου που έχετε παραγγείλει σας στέλνουμε το επόμενο καλύτερο που υπάρχει.

Παρακαλούμε, πριν επισκεφθείτε ή χρησιμοποιήσετε το online ηλεκτρονικό μας κατάστημα, διαβάστε προσεχτικά τους ακόλουθους Όρους και Προϋποθέσεις Χρήσης. Η περιήγηση, αγορά προϊόντων και κάθε άλλη μορφή χρήσης της ιστοσελίδας www.ahellas.gr συνεπάγεται την ανεπιφύλακτη συναίνεση και αποδοχή των όρων χρήσης, δικαιωμάτων και υποχρεώσεων που ακολουθούν. H εταιρία διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί μονομερώς ή να ανανεώνει τους όρους και τις προϋποθέσεις χρήσης του A.Hellas.gr, σύμφωνα με τις ανάγκες που προκύπτουν.

 

 

Προσωπικά δεδομένα

Προκειμένου να κάνετε αγορές από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα, είτε να κάνετε εγγραφή, θα πρέπει να  μας δώσετε κάποια προσωπικά σας στοιχεία δηλαδή ονοματεπώνυμο, ηλεκτρονική διεύθυνση, τηλέφωνο επικοινωνίας, όνομα χρήστη (username) και προσωπικό κωδικό ασφαλείας (Password). Στην συνέχεια και κατά την ολοκλήρωση της αγοράς είναι απαραίτητο να μας δώσετε και την διεύθυνση αποστολής και ένα τηλέφωνο επικοινωνίας. Μπορείτε όμως να κάνετε και απλή περιήγηση όπου δεν πρόκειται ποτέ να σας ζητηθεί η γνωστοποίηση οποιωνδήποτε προσωπικών σας δεδομένων. Τα προσωπικά δεδομένα που μας γνωστοποιείτε δεν πρόκειται ποτέ να τα μοιραστούμε με οποιοδήποτε φυσικό ή νομικό πρόσωπο ακολουθώντας απαρέγκλιτα τις αρχές της προστασίας των προσωπικών δεδομένων που προβλέπονται από τους σχετικούς νόμους και τις διεθνείς συμβάσεις. Τα στοιχεία που μας γνωστοποιείτε μέσω του ηλεκτρονικού μας καταστήματος, χρησιμοποιούνται μόνο για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας, την σωστή αποστολή των προϊόντων, την επικοινωνία μαζί σας για θέματα που αφορούν την εκτέλεση της παραγγελίας και την επίλυση κάθε πιθανού προβλήματος. Μπορείτε εφόσον το επιθυμείτε να τροποποιήσετε τα προσωπικά σας στοιχεία χρησιμοποιώντας τη σχετική ηλεκτρονική φόρμα. Με την αποδοχή των όρων χρήσης οι εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν την δυνατότητα να ενημερώνονται μέσω ηλεκτρονικών μηνυμάτων για νέα προϊόντα, προσφορές και γενικότερα νέα που αφορούν το ηλεκτρονικό κατάστημα Α.Hellas.gr και το www.autobat.gr  

 

 

Προϊόντα


Η εμφάνιση ενός προϊόντος στην ιστοσελίδα μας, δε συνεπάγεται και την άμεση διαθεσιμότητά του. Γίνεται προσπάθεια άμεσης ενημέρωσης της ιστοσελίδας για τα προϊόντα που δεν υπάρχουν σε απόθεμα ή αποσύρονται ολοκληρωτικά. Σε κάποιες όμως περιπτώσεις που αυτό δεν είναι εφικτό (άμεση ενημέρωση της ιστοσελίδας) φροντίζουμε να ενημερώνουμε τον χρήστη δίνοντάς του την δυνατότητα επιστροφής των χρημάτων ή αγοράς άλλου προϊόντος του ηλεκτρονικού μας καταστήματος ίσης αξίας. Σε ότι αφορά τα χρώματα που εμφανίζονται στις φωτογραφίες των προϊόντων στις σελίδες αγοράς υπάρχει περίπτωση να υπάρχει διαφοροποίηση και δε δεσμευόμαστε ότι το χρώμα που φαίνεται στην φωτογραφία θα είναι ακριβώς το ίδιο με αυτό που θα παραλάβει ο χρήστης. Αυτό συμβαίνει διότι το χρώμα έχει να κάνει με το γεγονός ότι ο κάθε χρήστης μπορεί να χρησιμοποιεί διαφορετικό τύπο οθόνης ή/ και να έχει διαφορετικές ρυθμίσεις οθόνης (πχ ανάλυση, φωτεινότητα). Εύλογο είναι ότι οι παραπάνω παράγοντες δεν μπορούν να ελεγχθούν από εμάς. Παρόλο που η εταιρία μας προσπαθεί πάντοτε να διαθέτει ποιοτικά και λειτουργικά προϊόντα, υπάρχει περίπτωση σε κάποιες από τις ποσότητες που παραλαμβάνουμε να εμφανιστούν ελαττωματικά τεμάχια. Σε αυτή την περίπτωση και όταν το ελάττωμα αποδεδειγμένα προκύπτει ότι είναι από κατασκευαστικό λάθος και όχι λόγο κακής ή λάθος χρήσης έχετε το δικαίωμα επιστροφής του με δικά μας έξοδα αποστολής και δυνατότητα αντικατάστασης του με δικά μας πάλι έξοδα αποστολής είτε έκδοσης κουπονιού με το αντίτιμο του προϊόντος που επιστράφηκε για μελλοντική αγορά σας. Οι αναγραφόμενες τιμές στα προϊόντα που εμφανίζονται στις ιστοσελίδες περιλαμβάνουν ΦΠΑ 24%. Τα   A.Hellas.gr και το www.autobat.gr διατηρεί το δικαίωμα να αναπροσαρμόζει της τιμές στα προϊόντα που πωλεί χωρίς προειδοποίηση.

 

 

Ασφάλεια Συναλλαγών και Ασφάλεια πλοήγησης


Στα A.Hellas.gr και το www.autobat.gr όλες οι συναλλαγές και η πλοήγηση πραγματοποιούνται σύμφωνα με τον ισχύοντα νόμο διενέργειας συναλλαγών από απόσταση (Νόμος 2251/1994 Περί προστασία καταναλωτών και όπως αυτός τροποποιήθηκε και ισχύει). Με την αποδοχή των εδώ όρων χρήσεως και προϋποθέσεων ο χρήστης αποδέχεται ότι όλες οι συναλλαγές που θα πραγματοποιεί στο A.Hellas.gr θα γίνονται σύμφωνα με τον παραπάνω Νόμο, καθώς και όλους τους σχετικούς νόμους και διατάξεις. Οι αγορές στο ahellas.gr μπορούν να πραγματοποιηθούν με έναν από τους παρακάτω τρόπους :

  • Με αντικαταβολή την στιγμή που θα παραλάβετε το προϊόν.
  • Μέσω της υπηρεσίας ασφαλών συναλλαγών της Πύλης πληρωμών VIVA WALLET χρησιμοποιώντας μία από τις πιστωτικές ή χρεωστικές κάρτες VISA, Mastercard.
  • Με μετρητά στο κατάστημά μας εφόσον επιλέξετε να παραλάβετε το προϊόν μόνοι σας.
  • Με κατάθεση στον τραπεζικό λογαριασμό.

 

 

Πολιτική αντιμετώπισης παραπόνων

 

Το εξειδικευμένο προσωπικό της Εταιρείας μας, βρίσκεται δίπλα σας, ανά πάσα στιγμή, πριν αλλά και μετά την παράδοση των προϊόντων μας, έτοιμο να σας λύσει οποιοδήποτε πρόβλημα και απορία. Στο τηλ. 210-5123744, με e-mail στο info@ahellas.gr ή αυτοπροσώπως στο φυσικό μας κατάστημα μπορείτε να αναφέρετε το πρόβλημα που τυχόν αντιμετωπίζετε σχετικά με τις παρεχόμενες υπηρεσίες μας.

 

 

Ακύρωση Παραγγελίας


Μπορείτε να ακυρώσετε την παραγγελία σας ανά πάσα στιγμή από την καταχώρηση της καλώντας στο 2105123744. Την δεδομένη στιγμή εξετάζεται σε πιο στάδιο εξέλιξης βρίσκεται η παραγγελία και αναλόγως σας ενημερώνουμε για της εναλλακτικές που έχετε. Για παράδειγμα εάν η παραγγελία σας έχει πληρωθεί και έχει ήδη αποσταλεί, τότε μπορείτε να μας επιστρέψετε το προϊόν με δικά σας έξοδα και ή να εκδώσουμε κουπόνι ισόποσης αξίας για μελλοντική σας αγορά ή να σας επιστραφούν τα χρήματα με κατάθεση στον τραπεζικό σας λογαριασμό.

 

 

Επιστροφές


Επιστροφές προϊόντων μπορούν να γίνουν και ο πελάτης επιβαρύνεται με το κόστος της μεταφορικής εταιρείας. Οι επιστροφές μπορούν να πραγματοποιηθούν εντός 30 ημερών εφόσον τα προϊόντα βρίσκονται σε άριστη κατάσταση μαζί με την συσκευασία τους.καθώς σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία ο καταναλωτής έχει το δικαίωμα να ανοίξει και να χρησιμοποιήσει το προϊόν μέχρι το επίπεδο εκείνο που μπορεί να διαπιστώσει την ορθή λειτουργία του.εκτός αν πρόκειται για ειδική παραγγελία εξατομικευμένο προϊόν κλπ ή προϊόντα προσωπικής φροντίδας

 

Υποχρεώσεις του προμηθευτή για ελαττωματικά προϊόντα

 

Αλλάζουμε τα ελαττωματικά προϊόντα αμέσως

 

 

Παράδοση Παραγγελίας


Η παράδοση των προϊόντων γίνεται εντός 1 έως 10 εργάσιμων ημερών. Για παράδοση σε τυχόν απομακρυσμένες περιοχές μπορεί να υπάρξει κάποια μεγαλύτερη καθυστέρηση. Εάν επιθυμείτε να ενημερωθείτε σχετικά με τα δρομολόγια των εταιριών ταχυμεταφορών στις απομακρυσμένες αυτές περιοχές μπορείτε να επικοινωνήσετε απευθείας με τον εκπρόσωπο της εταιρίας ταχυμεταφορών στην περιοχή σας. Στην περίπτωση αυτή επικοινωνήστε πρώτα μαζί μας προκειμένου να σας δώσουμε τα στοιχεία της εταιρίας ταχυμεταφορών που συνεργαζόμαστε.  Η εταιρία μας δεν ευθύνεται για τυχόν καθυστερήσεις στην παράδοση της παραγγελίας. Την αποκλειστική ευθύνη φέρουν οι συνεργαζόμενες με εμάς εταιρίες ταχυμεταφορών.

 

 

Δικαίωμα Υπαναχώρησης

Ο χρήστης/επισκέπτης μετά την παραλαβή του προϊόντος, εφόσον δεν μείνει ικανοποιημένος από την αγορά, έχει το δικαίωμα εντός προθεσμίας 14 ημερολογιακών ημερών από την παραλαβή του, αφού επικοινωνήσει την ίδια ημέρα ή την επόμενη εργάσιμη στα στοιχεία επικοινωνίας του προμηθευτή του προϊόντος όπως αναφέρονται στο σχετικό παραστατικό και αναφέρει τα πλήρη στοιχεία του ίδιου και της παραγγελίας, να αποστείλει το προϊόν με έξοδά του στη διεύθυνση του προμηθευτή όπως αυτή αναφέρεται στο αντίστοιχο παραστατικό, συμπληρώνοντας τη φόρμα υπαναχώρησης (διαθέσιμη εδώ) και στη κατάσταση στην οποία παρέλαβε το προϊόν.
Σύμφωνα με το νόμο, επιστροφές γίνονται δεκτές ως ανωτέρω μόνο εφόσον τα προϊόντα που επιθυμείτε να επιστρέψετε βρίσκονται στην ίδια κατάσταση στην οποία τα παραλάβατε,
εφόσον τα προϊόντα βρίσκονται σε άριστη κατάσταση μαζί με την συσκευασία τους.καθώς σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία ο καταναλωτής έχει το δικαίωμα να ανοίξει και να χρησιμοποιήσει το προϊόν μέχρι το επίπεδο εκείνο που μπορεί να διαπιστώσει την ορθή λειτουργία του.εκτός αν πρόκειται για ειδική παραγγελία εξατομικευμένο προϊόν κλπ ή προϊόντα προσωπικής φροντίδας, συνοδευόμενα με την απόδειξη λιανικής πώλησης ή το τιμολόγιο.
Η υπαναχώρηση είναι το δικαίωμα σύμφωνα με το οποίο ο καταναλωτής έχει στη διάθεσή του προθεσμία 14 ημερολογιακών ημερών για να επιστρέψει το προϊόν που αγόρασε, για οποιονδήποτε λόγο, ακόμα και αναίτια, και να ζητήσει αντικατάσταση ή επιστροφή χρημάτων. Η προθεσμία αυτή ισχύει σε όλα τα κράτη μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης ενώ σε περίπτωση που ο καταναλωτής δεν έχει ενημερωθεί προηγουμένως για το δικαίωμά του αυτό, τότε η προθεσμία αυτή επεκτείνεται στους 12 μήνες.

 

 

Εξυπηρέτηση του πελάτη μετά την πώληση.

 

Είμαστε στην διάθεσή σας μετά την αγορά του προϊόντος για τυχόν απορίες ερωτήσεις.

 

Πολιτική Απορρήτου

 

To A.Hellas.gr με έδρα στη θέση Μπαθαρίστρα Κόρινθος  λειτουργεί ως υπεύθυνος συλλογής, επεξεργασίας και αποθήκευσης των προσωπικών σας δεδομένων όταν επισκέπτεστε, εγγράφεστε ή χρησιμοποιείτε τον διαδικτυακό της τόπο www.a.hellas.gr

Με την παρούσα πολιτική απορρήτου θέλουμε να περιγράψουμε τον τρόπο χρήσης και προστασίας των προσωπικών σας δεδομένων, όπως επίσης πως μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας για θέματα ή απορίες που σας απασχολούν για την παρούσα πολιτική απορρήτου. Για κάθε θέμα που αφορά την επεξεργασία των δεδομένων σας και/ή την άσκηση των δικαιωμάτων σας μπορείτε να επικοινωνείτε με την εταιρία μας στο 2105123744.

Το  A.Hellas.gr μέσω του διαδικτυακού της τόπου www.ahellas.gr παρουσιάζει και πουλάει κοτσαδόρους τρέιλερ και ανταλλακτικά αυτών. Σε τακτά χρονικά διαστήματα μπορεί να αποστέλλει και ενημερωτικό/ διαφημιστικό υλικό (newsletters σχετικών ειδήσεων και προσφορών).

Προσωπικά δεδομένα είναι οι πληροφορίες των φυσικών προσώπων (ονοματεπώνυμο, ταχυδρομική και/ή ηλεκτρονική διεύθυνση, κινητό τηλέφωνο επικοινωνίας και άλλα). Αυτές προσδιορίζουν την ταυτότητα ενός φυσικού προσώπου.

Ο κύριος σκοπός του διαδικτυακού μας τόπου www.ahellas.gr είναι η πώληση κοτσαδόρων όπως αναφέρθηκε παραπάνω. Για να επιτευχθεί ο σκοπός αυτός είναι απαραίτητο να μας παραχωρήσετε κάποια προσωπικά σας δεδομένα που θεωρούνται υποχρεωτικά προκειμένου να επιτευχθεί ο σκοπός αυτός. Αυτά επισημαίνονται με αστερίσκο (*) στις σχετικές φόρμες παραγγελίας και επικοινωνίας. Επιπρόσθετες, μη υποχρεωτικές πληροφορίες μπορείτε να μας δώσετε εφόσον ζητηθούν και εφόσον το επιθυμείτε. Αυτά τα μη υποχρεωτικά στοιχεία δεν έχουν σημασία στην εκπλήρωση του βασικού σκοπού αλλά μας βοηθούν να βελτιώσουμε την ποιότητα των προιόντων και των υπηρεσιών που σας προσφέρουμε.

Ζητούμε και συλλέγουμε μόνο τα απολύτως απαραίτητα στοιχεία:

α) Υποχρεωτικά: όνομα, επίθετο, ταχυδρομική διεύθυνση, αριθμός τηλεφώνου, ηλεκτρονική διεύθυνση (e-mail)

β) Προαιρετικά: κωδικό πρόσβασης (για την περίπτωση που επιθυμείτε να κάνετε λογαριασμό), σημειώσεις/ παρατηρήσεις/ κριτικές σας στο σχετικό πεδίο παρατηρήσεων στην φόρμα παραγγελιών και επικοινωνίας ή/ και σχετικές φόρμες αξιολογήσεων.

γ) Στοιχεία συναλλαγών μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος (πχ πληροφορίες πληρωμής).

δ) Πιθανόν σημειώσεις από τηλεφωνικές μας συνομιλίες μαζί σας για διευκρινίσεις σχετικά με την παραγγελία σας ή τυχόν σχόλια και  παράπονα, καθώς επίσης για προϊόντα που πιθανόν να έχετε επιλέξει για αγορά στο μέλλον (πχ. αγαπημένα, my favorites, wish list).

ε) Αγορές που έχετε κάνει στο παρελθόν και δείχνουν τα ενδιαφέροντα σας ώστε να μας επιτρέψουν να σας κάνουμε μια προσωποποιημένη πρόταση αγοράς.

Στ) Τέλος, είναι δική σας επιλογή ή όχι να μοιράζεστε μαζί μας στοιχεία όπως ιστορικό –στοιχεία επισκεψιμότητας στον ιστότοπο μας ή άλλους ιστότοπους και γενικότερα στοιχεία μου μας δίνονται από την χρήση cookies  στο πρόγραμμα περιήγησης σας. Μάθετε περισσότερα σχετικά με τον τρόπο χρήσης cookies εδώ.

Συμπληρώστε τα στοιχεία σας και θα επικοινωνήσουμε εμείς μαζί σας!

 

Αποστολή Κλείσιμο