Για να σου εξασφαλίσουμε μια κορυφαία εμπειρία, στο site μας χρησιμοποιούμε cookies.

Τρόποι Πληρωμής

Μπορείτε να εξοφλήσετε την παραγγελία σας με τους εξής τρόπους:

  1. Αντικαταβολή κατά την παραλαβή των προϊόντων σας. Εξοφλείτε τις αγορές σας στους οδηγούς της εταιρείας μας ή τη στιγμή της παράδοσης εφόσον είναι δυνατόν από εμάς. Ισχύει μόνο για παραδόσεις από εμάς τους ίδιους. ( Υπάρχουν προϊόντα τα οποία πρέπει να εξοφληθούν κατά την παραγγελία ).

  2. Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό. Έχετε τη δυνατότητα να εξοφλήσετε την παραγγελία σας στον ακόλουθο τραπεζικό λογαριασμό: ALFA BANK : GR090 0140 1060 1060 0200 2016543 Δικαιούχος Αγγελόπουλος Νικόλαος του Ιωάννη.

  3. Πληρωμή με πιστωτικές κάρτες μέσω PayPal. Προσοχή, να συμπληρώνετε τα στοιχεία σας με λατινικούς χαρακτήρες ή να διορθώνετε τα στοιχεία όταν φθάνετε στην πληρωμή μέσα στο PayPal από ελληνικούς σε αγγλικούς χαρακτήρες.

  4. Πληρωμή με δόσεις μέσω πιστωτικών κάρτων. Εποικοινωνήτε μαζί μας στο 2105123744 και σας χρεώνουμε την πιστωτική κάρτα στις δόσεις που θα συμφωνήσουμε η επιλέξτε μέσω του site εωσ 6 δόσεις.
          

Πριν καταθέσετε χρήματα θα ήταν καλό για εσάς να επικοινωνήσουμε πρώτα μαζί σας για την διαθεσιμότητα του προϊόντος, την τιμή μεταφοράς και οτιδήποτε άλλο χρειαστεί.  

Συμπληρώστε τα στοιχεία σας και θα επικοινωνήσουμε εμείς μαζί σας!

 

Αποστολή Κλείσιμο